Başkentte Sovyet rüzgarı! Filmler izleyiciyle buluşmaya devam ediyor
Başkentte Sovyet rüzgarı! Filmler izleyiciyle buluşmaya devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Ankara’nın Keçiören ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış, daha sonra dolu yağışına döndü. Şiddetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle bazı sokaklar kısa sürede göle dönerken, apartmanları su bastı. Bazı vatandaşlar araçlarını kurtarmayı başarırken bazı araçlar da sulara gömüldü.

YAĞIŞ İÇİN UYARI YAPILDI

Yağış sırasında altyapının yetersiz kalması nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dün yaptığı açıklamada, Ankara genelinde meydana gelecek şiddetli yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Ankara Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı bilgilendirdi.

Keçiören'in birçok noktasında sel felaketi yaşandı. Araçlar sulara gömülürken, Dutluk Mahallesi'nde bulunan bir ev sudan dolayı patladı. İlçede bulunan ağaçlar şiddetli yağış nedeniyle yerinden söküldü. Cadde ve dükkanları su bastı. Birçok apartmanın özellikle depo kısımları sular altında kaldı.

BELEDİYE BAŞKANI ÖZARSLAN'DAN PAYLAŞIM

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yağışların ardından yaptığı paylaşımda ekiplerin her an teyakkuz hâlinde olduğunu belirterek, "Kıymetli hemşehrilerim, Bugün aniden başlayan ve ilçemizde sel felaketine neden olan sağanak yağışların ilk anından itibaren ekiplerimizin çalışmaları aralıksız olarak devam etmektedir. Bir yandan sokaklarımızda onarım ve temizlik çalışmalarımız sürerken bir yandan da yağışlar nedeniyle mağdur olan hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bizlere NET MASA hattımız üzerinden ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cansu Demir