21 Temmuz'da vizyona giren ve seyirciyi ikiye bölen gişelerde kıyasıya rekabet halinde olan yıla damga vuran, Barbie ve Oppenheimer filmleri birleşiyor.  Greta Gerwig imzalı Barbie ve Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmlerini bir araya getirecek olan Barbenheimer filminin hazırlıklarının başladığı kaydedildi.

İsmet İnönü’nün 48 yıl yaşadığı Pembe Köşk, ilklere tanık oldu İsmet İnönü’nün 48 yıl yaşadığı Pembe Köşk, ilklere tanık oldu

Filmin yönetmen koltuğunda 'B-movie' türünde filmleri ile(düşük bütçeli filmler) tanınan Charles Band yer alırken,  WebTekno'nun Insider'dan aktardığı habere ilişkin, film çekimlerinin önümüzdeki yıl başlamasının planlanılandğı kaydedildi.

182

Filmin Konusu Ne? Ne Anlatıyor?

Dolltopia evrenindeki bilim insanı Dr. Bambi J Barbenheimer, çocuklar tarafından bir oyuncak olarak kullanılırken, acımasız muamelelere maruz kalan bu bilim insanı, gördüğü muameleden dolayı insanlığın sonunu getirecek olan bir atom bombası yaratmayı planladığı kaydedildi.

Editör: Sedef Hızlı