ABB konser soruşturmasında 5 şüpheli tutuklandı!
ABB konser soruşturmasında 5 şüpheli tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

Yenimahalle Belediyesi, ilçede her yaş grubuna hitap eden sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın öncülüğünde hazırlanan masallar etkinliği, çocukları masalların büyülü dünyasıyla buluşturacak.

12 FARKLI MASAL KAHRAMANI SİZLERİ BEKLEYECEK"

Başkan Fethi Yaşar, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocuklar ve aileleri etkinliğe davet ederek şu ifadelere yer verdi:

"12 ayrı çadırda, 12 farklı masal kahramanı sizleri bekleyecek. Her çadırda bambaşka bir hikayenin kapısını aralayacak, hayal dünyasının renkli yolculuğuna çıkacaksınız. Gelin, birlikte masalların büyüsünü yeniden yaşayalım, çocuklarımızın yüzünde kocaman gülümsemeler oluşturalım." Etkinlik kapsamında masal kahramanları çocuklarla buluşacak, her çadırda farklı bir hikaye anlatılacak. Çocukların hayal dünyalarını geliştirmeyi hedefleyen etkinlikte aileler de keyifli vakit geçirecek. Bugün, saat 11.00'da başlayacak program saat 16.00'da tamamlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ