Ankara'da drift atan sürücü kazadan kıl payı kurtuldu
Ankara'da drift atan sürücü kazadan kıl payı kurtuldu
İçeriği Görüntüle

Ankara'da düzenlenen 'Gıda ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri sergisi’ hem geleneksel üretimi hem de toplumsal dayanışmayı bir araya getirdi. Etkinliğe Polis Eşleri Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç’in eşi Yasemin Dinç ve çok sayıda emniyet mensubu ile aileleri katıldı.

Ankara Sergi-1

ANADOLU'YU ANKARA'DA BULUŞTURUYORUZ

Etkinliğin açılışında konuşan Dernek Başkanı Beyhan Demirtaş, serginin sadece bir alışveriş noktası değil, aynı zamanda vefa, birlik ve umut mekânı olduğunun altını çizdi. “81 ilimizin yöresel ürünleriyle bezenmiş sergimizle Anadolu’yu başkentte buluşturuyoruz. Teşkilatımızın birlik ve beraberliğini bu çatı altında bir kez daha göstereceğiz. İyilik atmosferini birlikte yaşatacağız” dedi.

Hatice Nur Yerlikaya da gençlerin eğitim hayatının önemine vurgu yaparak, “Bu sergi sayesinde çok sayıda öğrencimiz daha iyi eğitim imkanlarına kavuşacak. Bu, yalnızca bir yardım faaliyeti değil, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA