Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker ve CHP Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Ümit Erkol’un da eşlik ettiği ziyarette, heyeti Kahramankazan Belediye Başkanı Avukat Selim Çırpanoğlu ve CHP Kahramankazan İlçe Başkanı Zafer Dülger karşıladı.
Ziyaret kapsamında Özgür Özel ve beraberindeki heyet, Kahramankazan’daki sivil toplum temsilcilerinden Kahramankazan Muhtarlar Derneği Başkanı Atankey Kubat ile bir araya geldi. Buluşmada, ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları da hazır bulundu.
MUHTARLAR HAZIR BULUNDU
Gerçekleşen toplantıda CHP Genel Başkanı Özel, yerel yönetimlerle merkezi yönetim arasında daha güçlü bir iletişim kurulması gerektiğini vurguladı. Muhtarların toplumla devlet arasındaki en önemli köprü olduğunu belirtti.
Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu da ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi..
Ziyarete ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Atankey Kubat, Özgür Özel ve beraberindeki heyetin ilçeye verdiği değeri gösterdiğini ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımıza ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Kayı Mahallesi Muhtarı Zeki Pamuk, "Genel Başkanımıza hem de Belediye Başkanımız Sayın Selim Çırpanoğlu’na, ayrıca İlçe Başkanımız Sayın Zafer Dülger’e biz muhtarlara gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.