Ankara'da düzenlenen Geleneksel 14 Mart Tıp Bayramı 10 kilometre Yol Yarışı’nda Polatlı’yı temsil eden sporcular önemli dereceler elde etti.

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon, sağlık çalışanları, atletizm tutkunları ve spor gönüllülerini bir araya getirdi.

14 Mart Tıp Koşusu 4

TEVFİK KARA’DAN KÜRSÜ BAŞARISI

Polatlı’yı temsil eden sporcular arasında en dikkat çekici performansı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Atletizm Federasyonu antrenörü Tevfik Kara sergiledi.

Memur-Sen’den küresel adaletsizlik eleştirisi: “Bir CEO, bin işçiden fazla kazanıyor” Memur-Sen’den küresel adaletsizlik eleştirisi: “Bir CEO, bin işçiden fazla kazanıyor”

45-49 yaş kategorisinde 3. olarak kürsüye çıkan Kara, genel klasmanda ise 16. sırada yer aldı.

14 Mart Tıp Koşusu 3

POLATLI’DAN İKİ BAŞARILI SPORCU DAHA

Polatlı Atatürk İlkokulu Müdürü Attila Güngör, 55-59 yaş kategorisinde 5. olurken, Astsubay Kenan Çalışkan ise 50-54 yaş grubunda 8. sırada yer aldı.

14 Mart Tıp Koşusu 2

Polatlılı sporcuların bu başarısı, ilçede atletizme olan ilgiyi artırırken, şehrin spor alanındaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: ÖYKÜ KARABACAK