Ankara'da feci kaza! Tır önüne kattığı otomobili oyuncak gibi sürükledi
Ankara'da feci kaza! Tır önüne kattığı otomobili oyuncak gibi sürükledi
İçeriği Görüntüle

Polatlı'nın Şehitlik Mahallesi'nde bulunan Dündar Taşer Caddesi üzerinde, Irmak Büfe civarında ve Şahin tepesi ile Yıldırım Beyazıt Sitesi'ne giden yolda yaşanan çökme, mahalle sakinleri ve sürücüler için tehlike oluşturuyor. Edinilen bilgilere göre, bir yıldır bu durumda olan yol özellikle trafik akışının yoğun olduğu saatlerde tehlikeli anlara yol açıyor.

BOZUK YOL VATANDAŞLARI TEDİRGİN EDİYOR

Mahalle sakinleri, yolun çökmesinin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hala onarım çalışması yapılmamasından dolayı endişeli. Yolun bozuk zemini sürücülerin kontrolünü kaybederek maddi hasarlı ve yaralamalı kazaların yaşanma riskini artırıyor.

Polatlı Şehitlik Mahallesi'nde Yol Çilesi (1)

Bölgede yaşayan vatandaşlar yetkililerin bir an önce duruma müdahale ederek onarılmasını talep ediyor. Yetkililerin, Şehitlik Mahallesi Dündar Taşer Caddesi, Şahin tepesi yolu ve Yıldırım Beyazıt Sitesi yolunda yaşanan bu sorunu çözmek için ivedilikle çalışma başlatması ve yolun güvenli hale getirilmesi bekleniyor. Bölgedeki sürücülerin de yol üzerindeki çökme ve bozuk zemin nedeniyle dikkatli olmaları önem taşıyor.

Muhabir: Neslihan Efe