Polatlı’da engelli bireyler ve ailelerine yönelik çalışmalar yürüten Beyazay Derneği, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta içerisinde dernek gönüllüleri, ilçedeki 5 ihtiyaç sahibi engelli aileye hasta bezi desteğinde bulundu.
İlçede engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak adına aktif bir rol üstlenen Beyazay Derneği, gönüllü ekibiyle birlikte ev ziyaretleri yaparak ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Dernek, bu süreçte hayırsever vatandaşların katkılarıyla, engelli bireylerin temel ihtiyaçlarına ulaşmasını sağlıyor.
5 AİLEYE HASTA BEZİ DESTEĞİ
Dernek Başkan Vekili Bahtiyar Çaldağ, yapılan yardımların sadece maddi değil, aynı zamanda manevi bir destek anlamı taşıdığını vurgulayarak, “Engelli ailelerimizin yükünü bir nebze olsun hafifletmek için çalışıyoruz. Bu hafta 5 ailemize hasta bezi ulaştırdık. Bu yardımlar hayırsever vatandaşlarımız sayesinde mümkün oluyor. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İnşallah bu destekler artarak devam eder,” dedi.
Sahadaki çalışmalarda yer alan gönüllü isimler arasında Selma Odabaşı ve Derya Kabasakal Caner de bulunuyor. Gönüllüler, hem ihtiyaç tespiti yapıyor hem de yardımların ailelere ulaştırılmasında köprü görevi görüyor.
Polatlı Beyazay Derneği, engelli bireylerin sosyal hayatta daha görünür olması, temel ihtiyaçlarının karşılanması ve yalnız olmadıklarının hissettirilmesi adına yürüttüğü çalışmalarla takdir topluyor.