Aksaray'da devriye görevindeyken araçlarına arkadan çarpan bir minibüs nedeniyle şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Jandarma Uzman Çavuş Arif Özdemir için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya taziye mesajı yayımladı.

Ankara'da kırmızı alarm: Seviye yüzde 5'in altına düştü!
Ankara'da kırmızı alarm: Seviye yüzde 5'in altına düştü!
İçeriği Görüntüle

KAZADA 2 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Aksaray’da yol kenarında duran jandarma aracına arkadan çarpan minibüsün neden olduğu kazada 2 asker şehit oldu, 1 kişi hayatını kaybetti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ortaköy ilçesi yakınlarında, yol kenarında duran Mobil Otoyol Jandarma Karakolu aracına, seyir halindeki bir minibüs arkadan çarptı. Kazada, jandarma aracında bulunan iki askeri personel şehit olurken, çarpan minibüste bulunan bir sivil vatandaş da hayatını kaybetti.

BAKAN YERLİKAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milletimizin başı sağ olsun. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ile Uzman Jandarma Çavuş Arif Özdemir, devriye aracına arkadan çarpan minibüs sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve jandarma teşkilatımıza sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA