Polatlı 1926 Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken şehirdeki önemli yerleri de ihmal etmiyor. Kulüp Başkanı Tarık Üstün ve yönetim kurulu üyeleri, bu kapsamda hem siyaset hem de iş dünyasının önemli isimlerini makamlarında ziyaret etti.
AK PARTİ'YE ZİYARET
Kulüp Yönetimi, ilk olarak Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhami Teke'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette yeni sezona dair kulübün hedefleri ve Polatlı'da sporun daha iyiye gelmesi için herkesin elini taşın altına atması gerektiği söylendi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Polatlı sporuna yeni bir soluk getirecek projeler kapısı aralandı.
ŞEKERBANK MÜDÜRÜ ŞAHİN İLE FİKİR ALIŞVERİŞİ
Daha sonrasında Tarık Üstün ve yönetimi Polatlı Şekerbank Müdürü Tutku Karaca Şahin'e gerçekleştirdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede kulübün çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonunda, kulübün geleceğine yönelik iş birlikleri ve destekler konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.