Türkiye’nin en köklü tarım kooperatiflerinden biri olan Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin genel kurul seçimi, Polatlı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu’nda düzenleniyor.
200 POLİS GÖREV ALDI
Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 63. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla gerçekleşiyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yüzlerce üye, dört başkan adayının yarıştığı seçimde oy kullanmak için bekliyor. Seçimde, Muhittin Bıyıkoğlu, Zafer Özkan, Kemal Bol ve Korkmaz Kademlioğlu başkanlık için yarışıyor. Seçim heyecanı devam ederken, sandıklar 17.00'de kapanacak. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı genel kurul seçiminde, 200 polis görev aldı.
GERGİNLİK YAŞANDI
Üreticilerin büyük ilgi gösterdiği genel kurulda, vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. Oylamaya katılacak olan üyeler, sıcak havanın etkisi ile geç başlayan oylamaya tepki gösterdi. Vatandaşlar arasında çıkan arbedeye polis ekipleri dahil oldu. Ekipler, vatandaşları sakinleştirerek oylamanın huzurlu bir şekilde yapılmasını sağladı.