Mamak Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına hız verdi. Yapılan saha tespitleri ve vatandaş talepleri doğrultusunda belirlenen bölgelerde, ihtiyaç önceliğine göre asfalt serimi gerçekleştiriliyor.
Altyapı hizmetlerini güçlendirerek ulaşım konforunu artırmayı hedefleyen Mamak Belediyesi, bozuk ve eskiyen yolları yenilemek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda Mutlu Mahallesi'nde başlatılan çalışmalarla 700, 719 ve 698. sokaklara toplamda 1250 ton asfalt serildi. Ekiplerin titiz çalışması sayesinde bölgedeki yollar daha güvenli ve konforlu hale getirildi.
Çalışmaların sadece belirli bölgelerle sınırlı kalmadığını vurgulayan yetkililer, asfaltlama işlemlerinin ilçenin dört bir yanında, teknik ekiplerin raporları ve mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda planlı şekilde sürdüğünü belirtti.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Mamak genelinde asfalt çalışmalarımızı hızlandırdık. Hedefimiz, ilçemizin her noktasında yolları güvenli ve konforlu hale getirmek. Tüm mahallelerimizde bu çalışmaları sürdürecek, Mamak’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye devam edeceğiz” dedi.