Güdül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl Sonu Sergisi, kursiyerlerin yıl boyunca emek vererek hazırladığı el işi ürünlerle göz doldurdu. Sergiye katılan Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, emek dolu çalışmaları yerinde inceleyerek kursiyerlerle bir araya geldi.
Başkan Doğanay, sergide yaptığı açıklamada, “Kursiyerlerimizin büyük emek ve özveriyle hazırladığı el emeği, göz nuru ürünleri görmekten büyük mutluluk duydum. Her biri ayrı bir yetenek ve sabrın eseri olan bu çalışmalar ilçemizin üretkenliğini ve yaratıcılığını yansıtıyor” dedi.
Doğanay, bu anlamlı serginin hazırlanmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi yönetimine, değerli öğretmenlere ve tüm kursiyerlere teşekkür etti.
Yıl sonu sergisi, ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken, Güdül’de halk eğitiminin ne denli güçlü adımlarla ilerlediğini de bir kez daha ortaya koydu.