Kartal'ın Soğanlık Orta Mahallesi Nur Sokak'ta şiddetli rüzgar nedeniyle bir ağaç devrildi. Devrilen ağacın altında kalan kişinin, "Duy Beni" ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem" gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan genç oyuncu İbrahim Yıldız olduğu öğrenildi.
Çevredekilerin yardımıyla ağacın altından çıkarılan Yıldız, olay yerinde feci şekilde yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.
TEDAVİSİ SÜRÜYOR
27 yaşındaki genç oyuncu İbrahim Yıldız'ın, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Oyuncu, "Duy Beni" dizisinde Dağhan, "Bir Zamanlar Kıbrıs"ta Çoban Sefer ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem"de Hasan karakterlerine hayat vermişti.
Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Talihsiz oyuncunun rüzgar nedeniyle uçan tabureyi tutmak istediği ve o esnada kopan dalın altında kaldığı görüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.