Fethi Yaşar, SODEMBEK toplantısına katıldı
Fethi Yaşar, SODEMBEK toplantısına katıldı
İçeriği Görüntüle

Beypazarı, Güdül, Nallıhan ve Ayaş ilçeleri, bu yıl 2’inci Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 29 Temmuz - 2 Ağustos 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival, dört ilçede aynı anda düzenlenecek etkinliklerle kültür ve sanat dolu günler yaşatacak.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

Beypazarı Belediyesi öncülüğünde, Güdül, Nallıhan ve Ayaş Belediyeleri beraberliğinde düzenlenecek olan festival, 29 Temmuz Salı günü saat 19.30’da Beypazarı’nda kortej yürüyüşüyle başlayacak. Festival süresince halk dansları gösterileri, sergiler, konserler ve daha birçok kültürel etkinlik, farklı ülkelerden gelen katılımcılarla birlikte vatandaşlarla buluşacak.

Her ilçede ayrı etkinliklerle kutlanacak festival, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunacak. 1 Ağustos Cuma günü ise Ayaş’ta gerçekleştirilecek kortej yürüyüşünün ardından belediye binası önünde halk oyunları gösterileri düzenlenecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ