Dilan-Engin Polat çifti, "kara para aklama" suçlamasıyla yargılanması ve ardından geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi. Ülke gündeminden düşmeyen Polat çifti, gündemdeki yerini korumayı da sürdüyor. Çiftin avukatı olan Çağdaş Çelik, daha önce katıldığı bir programda "kara para aklama" iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekileceğini söylemişti. Polat çiftinin yargılanmasını ardından tutuklanması ile gözler Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı, Çağdaş Çelik'e çevrildi.

SON DAKİKA Mesut Yar Datça Belediye Başkan Aday Adayı oldu! Sabahın Sözcüsü Mesut Yar neden yok? SON DAKİKA Mesut Yar Datça Belediye Başkan Aday Adayı oldu! Sabahın Sözcüsü Mesut Yar neden yok?

DOSYADAN ÇEKİLDİ

Polat çiftinin tutuklanma kararı sonrası, TELE1’den Egehan Erkün’e konuşan Avukat Çelik, müvekkilerinin "kara para aklama" suçlamasıyla yargılandığı davadan çekildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin konuşan Çağdaş Çelik, “İddiaların delillendirildiğini kabul ediyor musunuz” sorusuna, “Hayır kabul etmiyorum. Dosyanın içeriğini görmedim” yanıtını verdi. Çelik, “Niçin bu kararı aldınız?” sorusuna ise “Sadece dosyanın içinde olmak istemiyorum artık” şeklinde ifadelerde bulundu.