Çankaya’da Oğuzlar Mahallesi, Ormanlı Caddesi ile Barış Manço Caddesi kesişiminde bulunan Balgat Pazar Yeri, düzenlenen konser etkinliği ile açıldı.

Sahnesinde Ankara’dan sıklıkla bahseden ünlü şarkıcı Koray Avcı, Balgat Pazaryerinin açılışında Çankayalılar ile buluştu.

UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞANDI

Birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapması ve hem vatandaşları hem de esnafın zorlu hava şartlarında dahi rahat bir şekilde işlerini yapabilmesi amacıyla üstü kapatılan Balgat Pazaryeri’nin açılışına büyük bir katılım sağlandı.

Cumhuriyet’in 100’ncü yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen açılış töreninde vatandaşlar, DJ Ersin ve Koray Avcı ile birlikte eğlenceli bir akşam geçirdi.

Edremit’te rengarenk uçurtmalar gökyüzünü şenlendirdi Edremit’te rengarenk uçurtmalar gökyüzünü şenlendirdi

ESNAFIN ELEKTRİĞİ GÜNEŞ ENERJİSİNDEN

Otopark ve çevre düzenlemesinin yapıldığı Balgat Pazaryeri esnafların elektrik ihtiyacını karşılaşmasında farklı yolu ile ön plana çıktı. Çankaya Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, pazar esnafının elektrik ihtiyacını güneşten gelen enerjiyle karşılanacağı belirtildi.

Haber: Gizem Tuğçe BAYHAN

Editör: Gizem Tuğçe Bayhan