Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Büyük Taarruzun 103. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, zaferin milletin azim v,e inancıyla kazanılan tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Duran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanları rahmet ve minnetle yad etti.

MKE Ankaragücü’nde imzalar atıldı
MKE Ankaragücü’nde imzalar atıldı
İçeriği Görüntüle

"MİLLETİMİZİN TARİHİNDEKİ DÖNÜM NOKTASIDIR"

Duran, yayımladığı mesajda, bu zaferin Türk milletinin kararlılığı ve inancıyla kazanılan önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Duran, tarihimizdeki bu parlak sayfanın, bağımsızlık mücadelesinin en anlamlı örneklerinden biri olduğunu belirtti. Mesajında, aynı ruh ve kararlılıkla Türkiye'nin geleceğe taşındığını, mega projelerin hayata geçirildiğini ve uzun vadeli hedeflerin gerçekleştirildiğini ifade etti.

"BİZLERE CESARET VE İLHAM VERİYOR"

Duran, "Tarihimizdeki her başarı, bizlere cesaret ve ilham veriyor. Bu topraklar en iyisini hak ediyor" dedi. Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitler ve kahraman gaziler de rahmet ve minnetle anıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Büyük Taarruzun yıl dönümünü kutladı.

Kaynak: İHA