Ankara-Samsun karayolunda tedbirler alındı
Ankara-Samsun karayolunda tedbirler alındı
İçeriği Görüntüle

Mersin'in Silifke ilçesinde bir gençlik kampında denize girdikten sonra boğularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Mehmet Erdem Akdeniz, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Lise öğrencisi Mehmet Erdem Akdeniz'in cenaze töreni, Sincan Çimşit Mezarlığı Camisi'nde düzenlendi. Törene Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, öğretmenleri, arkadaşları ve ailesi katıldı. Mehmet Erdem'in cenazesi, öğle namazını müteakip Çimşit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazede duygusal anlar yaşanırken, baba Ramazan Akdeniz güçlükle ayakta durdu. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Bakanımız Yusuf Tekin ve Bakanlığımız adına taziyelerimizi iletiyoruz. Aziz gençler, burada bizlerle birlikte bulunan kardeşimiz Mehmet Erdem, bir deniz kazasında hayatını kaybetti. Gençlerimizin arkadaşımız olarak aramızda bulunduğu bu gün, şimdi hepimizin yol alacağı ahiret hayatına doğru bir geçiş yapmaktadır. Hep birlikte son vazifemizi yerine getirmek için toplandık” dedi.

ANKARA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bu trajik olayda hayatını kaybeden Mehmet Erdem, tüm sevenlerinin yüreğinde derin bir üzüntü bırakırken, cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi.

Kaynak: İHA