Başkent Ankara'da, sürdürülebilir kent yaşamı ve hareketliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, görkemli bir finalle devam ediyor. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, AOÇ Konser Alanı'nda düzenlenen ücretsiz halk konseri, on binlerce genci bir araya getirdi.

ON BİNLERCE BAŞKENTLİ GENÇ ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ'NE AKIN ETTİ

Gecenin ilk saatlerinden itibaren Atatürk Orman Çiftliği'ni dev bir festival alanına çeviren gençler, önce rock müziğin yükselen yıldızlarından Mavi Gri'nin şarkılarıyla coştu. Gecenin finalinde ise sahneye, alternatif rock müziğin en sevilen gruplarından Adamlar çıktı. Grubun sahneye çıkmasıyla birlikte alandaki coşku da doruğa ulaştı. On binlerce müziksever, hep bir ağızdan grubun şarkılarına eşlik ederken, dans eden gençler konser alanında adeta bir karnaval havası estirdi.

GENÇLERDEN BAŞKAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR: "ARTIK BAŞKA BİR BELEDİYECİLİK GÖRÜYORUZ"

Yeşil çimlerin üzerinde, doğayla iç içe, sevdikleri grupları ücretsiz olarak izleme fırsatı bulan gençler, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Mansur Yavaş'a teşekkürlerini sundu.

CHP Polatlı’dan Haymana Kongresine katılım
CHP Polatlı’dan Haymana Kongresine katılım
İçeriği Görüntüle
  • Yusuf Ziya Yılmaz: "Ankara’ya bunun gelmesi gerçekten bir dünya başkenti olduğumuzu kanıtlamaya başladı. Artık başka bir belediyecilik görmeye başladık biz. Gençlik etkileşimini içine alan bir belediyecilik görüyoruz.

  • Başak Kaya: "Büyükşehir Belediye’mizin bu tür ücretsiz sanat etkinlikleri düzenlemesi çok güzel. Her öğrencinin bu tür etkinliklere ayırabilecek bir bütçesi olamayabiliyor. Bu konser, halkı bilinçlendirmek için de büyük rol oynuyor.”

  • Murat Düzen: "Adamlar için geldik ama Mavi Gri de bizi şaşırttı. Harika bir ortam var.”

  • Derda Karakuş: "İki sevdiğim grubun aynı gün üst üste konser vermesi benim için çok iyi oldu. Bu konserler için çok teşekkür ederim.”

Kaynak: HABER MERKEZİ