Ankara Bilim Üniversitesi (ABÜ) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, 65 firma ve 23 start-up’ın katılımıyla 24 Nisan Pazar günü ATO Congresium'da kapılarını başkentlilere açtı. "Yapay Zeka Teknolojileri" temasıyla gerçekleştirilen fuar, teknoloji ve sanayi alanında başkente yeni bir soluk kazandırdı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Fuar, açıldığı ilk günden itibaren ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başta savunma sanayii olmak üzere bilişim, sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, sağlık ve ulaşım gibi farklı sektörlerden birçok kurum ve kuruluş, geleceğe yön verecek akıllı çözüm teknolojilerini tanıttı.

Bakan Kurum: "Devlet vatandaşını yalnız bırakmaz" Bakan Kurum: "Devlet vatandaşını yalnız bırakmaz"

Ankara'da hizmet veren teknoloji şirketleri, üniversiteler ve kamu kurumları, geliştirdikleri projeleri ve çalışmalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Özellikle üniversite öğrencileri için önemli bir kariyer fırsatı sunan fuar, gençler tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Fuarın son günü olan bugün de ziyaretçiler için ATO Congresium’da akşam saat 19.00’a kadar kapılarını açık tutacak.

Muhabir: SEMA TÜRKEL