BRHD tarafından düzenlenen 4 Aralık-10 Aralık günü başlayan 53.Yıl Büyük Sergi Etkinlikleri ile Ankaralılar sanatı daha yakından tanıma imkanı buluyor.

mustafa balbay-sanat-ankara (1)

Etkinliğin dördüncü gününde, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi Sabahattin Ali Konferansa Salonu’nda gerçekleştirilen konferans ile Ankara’nın Cumhuriyet’in 100’ncü yılına doğru olan sürecinde sanat ele alındı.

Konferansa konuşmacı olarak, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mustafa Balbay, Akademisyen ve Sanatçı Prof. Dr. Nur Gökbulut, Başkent Üni. Rektör Yrd. Prof. Dr. Özcan Yağcı katılım sağladı.

mustafa balbay-sanat-ankara (2)

BRHD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dodi Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı konferans büyük ilgi gördü. Ankara, Cumhuriyet ve sanat üzerine önemli konuşmaların yapıldığı konferansın sonunda katılımcılara çiçek takdiminde bulunuldu.

53.Yıl Büyük Sergi'nin diğer günlerdeki etkinlikleri ise şu şekilde olacak:

mustafa balbay-sanat-ankara (4)

Roma dönemine ait mini lahit ele geçirildi Roma dönemine ait mini lahit ele geçirildi

Haber: Gizem Tuğçe BAYHAN

Editör: Gizem Tuğçe Bayhan