Ankara’nın Etimesgut ilçesinde dikkat çeken bir olay yaşandı. İstasyon Mahallesi'nde bir beton mikseri sürücüsünün, yolun ortasına beton döktüğü anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

CHP olağanüstü toplanma kararı aldı
CHP olağanüstü toplanma kararı aldı
İçeriği Görüntüle

MİKSERDEKİ BETONU CADDE ÜZERİNE BOŞALTTI

Görgü tanıklarının aktardığına göre, kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, aracıyla mahalle içerisinde ilerlerken mikserdeki betonu cadde üzerine boşalttı. Sürücünün hiçbir açıklama yapmadan olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.

O ANLAR KAYDEDİLDİ

Görüntülerde, mikserden yola dökülen betonun ciddi bir trafik tehlikesi oluşturduğu ve çevredeki vatandaşların tepkisine neden olduğu görülüyor. Olayın ardından sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Yetkililer, olayla ilgili inceleme başlatıldığını ve sorumlu sürücünün tespiti için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: İHA