Akyurt’ta TBB LOCALİNTERNATİONAL Genç Liderler ve Beceriler Programı kapsamında dünyada iyi pozisyonlarda yer alacak potansiyeldeki 21 genç Akyurt’a ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleşen ziyarette ise gençlere Akyurt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyaretlerde ise gençler etüt merkezi, yüzme havuzu ve gençlik merkezi, uyanık kütüphane, bebek kütüphanesi ve hanımlar lokali gezisi ile sona erdi.
LOCALİNTERNATİONAL PROGRAMI NEDİR?
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından, Türkiye’deki yerel yönetim tecrübesinin uluslararası platformda tanıtılması, yerel diplomasinin geliştirilmesi ve ileride oluşabilecek iş birlikleri için imkânlar sağlanması amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen LOCALINTERNATIONAL Eğitim Programı başladı. 2012 yılından bu yana düzenlenen programa bu yıl 18 ülkeden 21 öğrenci katılıyor.
HABER: KARDELEN ÇIKMAZ