1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Ankara'nın Akyurt ilçesinde coşkulu bir şekilde kutlandı. Büyük Birlik Partisi Akyurt İlçe Başkanı Mustafa Tüfekci, ilçede görev yapan işçileri yerlerinde ziyaret etti.

Akyurt’ta eğitimciler 4. kez aynı çatı altında buluştu Akyurt’ta eğitimciler 4. kez aynı çatı altında buluştu

Tüfekci, emizlik işleri personelleri, esnaflar, inşaat işçileri, tarlada çalışan emekçileri ve birçok alanda çalışanları ziyaret etti. Mustafa Tüfekci, "Emek olmadan hiçbir şey olmaz. Alın teri döken tüm kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Emekçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyip, sohbet eden Tüfekci, onların her zaman yanlarında olduklarını aktararak, dayanışma mesajı verdi.

Kaynak: İHA