AK Parti Selendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini 4 yıldır başarıyla yürüten Ayşe Tokkaş, 23 Ekim 2020 tarihinde atandığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Zafer Partisi'nde Ümit Özdağ'ın yerine gelen isim belli oldu Zafer Partisi'nde Ümit Özdağ'ın yerine gelen isim belli oldu

Ak Partide Şok Istifa! Kadın Kolları Başkanı Görevi Bıraktı-1

"KENDİ İSTEĞİMLE SONLANDIRMA KARARI ALDIM"

Ayşe Tokkaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifanın tamamen kendi kararı olduğunu belirterek, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:
"Kadınları siyasetin öznesi olarak gören liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, 23 Ekim 2020 tarihinden itibaren heyecanla, özveriyle ve gururla yürütmekte olduğum AK Parti Selendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimi 2 Aralık 2024 tarihi itibariyle kendi isteğimle sonlandırma kararı almış bulunmaktayım."

"ONUR VE GURURU DUYDUM"

Tokkaş, açıklamasında AK Parti'ye olan bağlılığını vurguladı. AK Parti'nin sadece Türk dünyasının değil, bütün mazlum milletlerin umudu olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini belirtti. "İşte böyle büyük ve kutlu bir davanın neferi olarak çalışmaktan onur ve gurur duydum" diyen Tokkaş, aynı onur ve gururu ömrünün sonuna kadar taşımaya devam edeceğini ifade etti. 
 

Kaynak: Türkiye gazetesi