1926 Polatlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup ilk maçında deplasmanda Ankara T.K.İ karşısında 1-0 galip gelerek lige 3 puanla başladı. Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen 1926 Polatlı Belediyespor, ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı Eskişehir Demirspor maçı öncesi Polatlı Shell Çorbacı’da düzenlenen moral kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya, 1926 Polatlı Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular eksiksiz katılım gösterdi.

1926-polatli-belediyespor-mac-oncesi-kahvaltida-bulustu (2)

SEVGİ DEMİR COŞKUN: HER ŞEYDEN ÖNCE POLATLI HALKININ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Düzenlenen kahvaltının ardından açıklamalarda bulundan 1926 Polatlı Belediyespor Başkanı Sevgi Demir Coşkun, “Lig geçen hafta başladı. İlk maçımızda Ankara T.K.İ deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrıldık. Çok zorlu bir maçtı. Takımımız şu an çok iyi, maşallahı var. Bu hafta oynayacağımız maçta da galibiyet alacağımıza inanıyorum. Bugün de çocuklarımıza moral olsun diye yılların eskitemediği dostum sevgili Yasin Yavaş güzel bir kahvaltı verdi. Biz bu sene şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz ve şampiyon olacağımıza da inanıyorum. Her şeyden önce Polatlı halkının desteğine ihtiyacımız var. Onların desteği bizim için çok önemli. Sizler de basın olarak bizim yanımızdasınız, sizlere de teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Polatlı Belediyespor bu sene şampiyonluğa giderken, basını da Polatlı halkını da kısaca herkesi yanında istiyor. Bu takımın şampiyon olacağına dair söz verdik ve şampiyon olacağımıza da inanıyoruz. Çok iyi bir takım kurduk. Takımdaki tüm arkadaşlarımızı geçen hafta tebrik etmiştim. Bu hafta oynayacağımız Eskişehir Demirspor maçının da tebrikle sonuçlanacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

1926-polatli-belediyespor-mac-oncesi-kahvaltida-bulustu (4)

Gölbaşı Belediyesi liseli öğrencilerin heyecanına ortak oldu Gölbaşı Belediyesi liseli öğrencilerin heyecanına ortak oldu

SAİT TAŞ: HER MAÇIN AYRI BİR HİKAYESİ OLACAK

Geçen hafta grubun iddialı takımlarından Ankara T.K.İ karşısında kıymetli bir galibiyet aldıklarını belirten 1926 Polatlı Belediyespor Teknik Direktörü Sait Taş, “Ankara sıralaması için çok önemli bir maçı kazandık. Bu galibiyetin altın değerinde 3 puan olduğunu ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacağız. Bu galibiyetin daha anlamlı hale gelmesi için bu hafta oynayacağımız Eskişehir Demirspor maçını kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Önümüzdeki hafta ‘bay’ haftamız. Sonrasında serilerimize maç maç devam edeceğiz. Bizim için her maçın ayrı bir hikayesi olacak. Geçen haftaki maçta hatalarımızı, eksiklerimizi tespit ettik. Bugün yapacağımız toplantıyla da eksiklerimizin üzerinde duracağız ve takımımızı yarın oynayacağımız maça hazırlayacağız. Üzerine koya koya, eksiklerimizi gidere gidere devam edeceğiz. Sloganımız ‘Bizi izlemeye devam edin’” şeklinde konuştu.

1926-polatli-belediyespor-mac-oncesi-kahvaltida-bulustu (3)

1926 Polatlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup ikinci haftasında yarın saat 14.00'te Eskişehir Demirspor ile Polatlı Şehir Stadyumu'nda karşılaşacak.

1926-polatli-belediyespor-mac-oncesi-kahvaltida-bulustu (5)

HABER: KADİR BUĞRA TOPKAYA