1926 Polatlı Belediyespor, 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele ediyor. Temmuz ayının başında tecrübeli teknik adam Sait Taş’ı takımın başına getiren 1926 Polatlı Belediyespor, kurmuş olduğu iddialı kadro ile bu sezon mutlak şampiyonluk hedefliyor.

2023-2024 sezonu ilk maçında Ankara T.K.İ’ye konuk olan Polatlı ekibi sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bugün saat 14.00’te Elmadağ Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Polatlı ekibine galibiyeti getiren golü 22. dakikada Cengizhan Avcı kaydetti.

1926-polatli-belediyespor-lige-muthis-basladi-1

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret etti Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret etti

İBRAHİM ATAK: POLATLI'YA 3 PUAN İLE DÖNMEK GÜZEL

Maçın ardından açıklamalarda bulunan 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Atak, "Deplasmanda Ankara T.K.İ ile oynadık. 22. dakikada Cengizhan Avcı'nın golü ile 1-0 öne geçtik. 67 dakika boyunca skoru koruduk. Çok koştuk, çok mücadele ettik. Maçı kazanmasını bildik ve lige iyi başladık. Polatlı'ya 3 puan ile dönmek güzel. Polatlı'ya armağan olsun. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

HABER: KADİR BUĞRA TOPKAYA