Bölgesel Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bu hafta sonu 24. Hafta maçları oynandı. Lig’in normal süresinin bitmesine 3 hafta kala 1926 Polatlı Belediyespor 6. Grup’ta şampiyonluk için gün sayıyor.

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u Cengizhan Avcı’nın golüyle 1-0 yenmeyi başaran Polatlı ekibi, bu hafta evinde Karadeniz Ereğli Belediyespor’u ağırladı.

KARADENİZ EKİBİ ÇETİN ÇIKTI

Bugün saat 15.00’te Polatlı Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Mehmet Ali Şöhmelioğlu yönetti. Şöhmelioğlu’nun yardımcılıklarını Anıl Cem Çil ve Mahmut Can Çilkız üstlendi. Dördüncü hakem olarak Yasin Doğan’ın görev yaptığı maçın gözlemcisi ise Murat Aksoy oldu.

Polatli Kdz Eregli 2

Maça iyi başlayan taraf Karadeniz ekibi oldu. 3. dakikada Deniz Bağlan’ın golüyle öne geçen Karadeniz Ereğli Belediyespor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında iki taraf da üst üste pozisyonlar buldu ancak hiçbir şut kaleyi göremedi. Polatlı ekibi, maçın son dakikalarında yine gol kralı Cengizhan Avcı ile güldü. Cengizhan Avcı 80. dakikada topu ağlarla buluşturdu ve skoru belirledi.

POLATLI LİDERLİĞİ KORUDU

Şampiyonluk için gün sayan 1926 Polatlı Belediyespor, yaşadığı 2 puanlık kayıpla şampiyonluğu ertelemiş oldu.

Sincan'da Anneler Günü coşkusu: Ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan sahne aldı Sincan'da Anneler Günü coşkusu: Ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan sahne aldı

Polatli Kdz Eregli 1

Taraftarlarından büyük destek gören 1926 Polatlı Belediyespor, bu sezon çıktığı 24 maçın 17’sini kazandı. Çıktığı maçlardan 4 kez beraberlikle ayrılan ekip, 3 kez de mağlubiyet yüzü gördü.

Polatlı ekibi, dünkü beraberliğin ardından puanını 55’e yükseltti ve liderliğini korudu. 2. sırada ise 51 puanla Alaplı Belediyespor yer alıyor.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK