Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocuklara yönelik etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Başkan Yaşar’ın öncülüğünde, Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı, "Bir Varmış Bir Yokmuş Parkı”na dönüştürüldü.

Başkentliler Murat Dalkılıç konserinde buluştu
Başkentliler Murat Dalkılıç konserinde buluştu
İçeriği Görüntüle

Yenimahalle’de Çocuklara Masal Dolu Gün (3)

"KİTAP OKUMA ALIŞKANLIKLARINI DESTEKLEMEYİ AMAÇLIYORUZ"

Etkinlikte, dünya klasiklerinden seçilen masallar 12 ayrı çadırda hem görsellerle hem de masal anlatıcıları aracılığıyla çocuklara aktarıldı. Çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir gün sunan programda, hayal gücünü geliştirme ve kitap okuma alışkanlığı kazandırma hedefi öne çıktı. Başkan Fethi Yaşar etkinliğe dair yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanımızı bugün çocuklarımız için Bir Varmış Bir Yokmuş Parkı’na dönüştürdük. Dünya klasikleri olan masalları, 12 ayrı çadırda hem görsel hem de masal anlatıcılarıyla çocuklarımıza anlatıyoruz. Çocuklarımızın hayal gücünün gelişimini ve kitap okuma alışkanlığını desteklemeyi amaçlıyoruz. Kreş ve Gündüz Bakımevlerimizdeki öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, çocuklarımıza eğlenceli, öğretici bir deneyim diliyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ