Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, her sene olduğu gibi bu senede ilçedeki çocukları sünnet ettirdi. Yenimahalle Belediyesi sünnet ettirilen çocuklar için de sünnet şöleni düzenledi. Şölende çocuklarla bir araya gelen Başkan Yaşar, çocukları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.

Yenimahalle'de, 16 Yılda Binlerce Çocuk Sünnet Edildi (3)

16 SENEDE 20 BİNE YAKIN ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ

Sünnet olan çocuklarla birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Yaşar, 16 senede 20 bine yakın çocuğu sünnet ettirdiklerini ifade etti. Başkan Yaşar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Belediyemiz tarafından bu yıl sünnet ettirilen çocuklarımız için düzenlediğimiz Sünnet Şöleninde, çocuklarımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Yenimahalle Belediyesi olarak 16 senede 20.000'e yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik. Amacımız ailelerimize karınca kararınca katkı yapmak ve çocuklarımızın heyecanına ortak olmaktır. Küçük beylerimize mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ