Başkan Fethi Yaşar, belediyenin farklı birimlerinde görev yapan işçilerle bir araya gelerek onların 1 Mayıs bayramını kutladı. Emeğin değerini hatırlatarak çalışanlara karanfiller sunan Başkan Yaşar, işsizliğin olmadığı, çalışanın emeğinin hakkını alması için ayrım yapılmaksızın birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.
ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ
Yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Başkan Yaşar, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini ve bu süreçte birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini vurguladı. Başkan Yaşar, “Son süreçte ülke olarak çok sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Yaşadığımız bu dönem bize birlik ve beraberlik içende olmamızın, yaşanan bu sıkıntılara hep bir birlikte göğüs germemizin ne derece önemli olduğunu açıkça ifade ediyor. Çağdaş ve hukukun üstünlüğüne inanan Türkiye umudu ile tüm emekçi kardeşlerimizin işçi bayramını kutluyorum. Alın teri ile ekmek parasını kazanan, haksızlık ve sömürüye karşı dik duran ve sesini çıkaran tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.
PARANIN DEĞERİ YOK
Belediyelerin gelirlerinin reel olarak düştüğünü ancak giderlerinin orantısız şekilde arttığını belirten Başkan Yaşar, bu durumun yarattığı sıkıntıyı dile getirdi. Yenimahalle'ye 16 yıldır emekçi arkadaşlarla birlikte çok güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin başarısının altında her işi kendi emekçisiyle yapmasının yattığını vurguladı. Dışarıdan hizmet almak yerine istihdam yaratarak kendi emekçileriyle parkları, kaldırımları yaptıklarını belirten Yaşar, bina yapma dışında tüm işleri kendilerinin yaptığını söyledi. Başarının altında emekçi arkadaşların imzası olduğunu dile getiren Başkan Yaşar, tüm emekçilere Yenimahalle halkı adına teşekkür etti.