Türkiye Satranç Federasyonu, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Fethi Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Efe Ataman, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve İstanbul İl Temsilcisi Hakan Polat ile birlikte Darüşşafaka’ya ziyaret düzenlendi.
ZİYARETE YOĞUN KATILIM
Gerçekleştirilen ziyarette; Darüşşafaka Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ebru Arpacı, Darüşşafaka Okul İdari İşler Müdürü Fahri Özbey, Darüşşafaka Okul Eğitim Koordinatörü Erdem Yağız, Darüşşafaka 1989 mezunu ve önceki Darüşşafaka İstanbul Dernek Başkanı Mehmet Ekin, Darüşşafaka Satranç Öğretmeni Bülent Güner ile Darüşşafaka Spor Kulübü Satranç Şubesi Başkanı Eflatun Cem Karadağ da katılım sağladı.
Ziyaretin ardından Federasyon Yönetimi, Darüşşafaka Spor Kulübü Başkanı Abdurrahman Saruhan ile de görüşme sağladı. Yapılan görüşmede, satranç eğitiminin yaygınlaştırılmasının, öğrencilerin çok yönlü gelişimi ile gelecekte uluslararası arenada başarı sağlayacak sporcuların yetişmesine katkı sunulacağı vurgulandı.