Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin video yardımcı hakemi (VAR), Alman Pascal Müller oldu. Bu önemli karşılaşmada asistan video yardımcı hakem olarak ise Erkan Engin görev alacak.

A Milli Takım’ın EuroBasket 2025 fikstürü belli oldu A Milli Takım’ın EuroBasket 2025 fikstürü belli oldu

Derbinin yanı sıra, kupada bugün oynanacak bir diğer maç olan Trabzonspor - Bodrum FK karşılaşmasında ise Belçikalı Nathan Verboomen VAR koltuğunda oturacak. AVAR görevini ise Onur Özütoprak üstlenecek.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı, saat 20.45'te başlayacakken, Trabzonspor - Bodrum FK mücadelesi ise 17.45'te oynanacak.

Türkiye'nin en prestijli kupasında heyecan dorukta, ve VAR hakemlerinin görev alacağı bu kritik maçlar futbolseverleri ekrana kilitleyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ