Polatlı’da engelli ailelere hizmet veren tek dernek olma özelliği taşıyan Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şubesi, sosyal sorumluluk faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Dernek yöneticileri Bahtiyar Çaldağ, Selma Odabaşı, Derya Kabasakal ve Caner öncülüğünde, ilçedeki ihtiyaç sahibi engelli aileler her hafta destekleniyor.
DERNEĞİN BU HAFTAKİ FAALİYETLERİ
Bu hafta gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında bir engelli teyze tekerlekli sandalye ile buluşturuldu, bir engelli aileye soba temin edildi, bir diğer aileye hasta bezi yardımı yapıldı ve bir engelli aileye kışlık giysi sağlandı.
"HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN"
Dernek yetkilileri, her zaman engelli ailelerin yanında olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Polatlı'mızda engelli ailelere hizmet veren tek dernek olarak, ailelerimizin her daim yanındayız. Bu yardımları siz değerli hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Kış yaklaşırken, yardıma muhtaç birçok aileyi tespit ediyor ve onlara destek olmaya devam ediyoruz."