Psikolojik danışma ve rehberlik alanında Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türk PDR Derneği, hafta sonu Ankara'da Olağan Seçimli Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Üyelerin yoğun katılımıyla tamamlanan genel kurul, mesleki birliktelik adına tarihi bir ana sahne oldu.

TÜM ÜYELERİN OY BİRLİĞİYLE YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Yapılan oylama sonucunda, Mehmet Fatih KILIÇ, salondaki tüm üyelerin oy birliği ve ittifakıyla derneğin yeni Genel Başkanı olma onuruna erişti. Bu sonuç, dernek tarihinde nadir görülen bir birlik ve dayanışma tablosu olarak kayıtlara geçti.

Türk Pdr Derneği'nde Yeni Dönem! O Isim, Tüm Üyelerin Oy Birliği Ile Yeni Genel Başkan Seçildi (1)

Mamak'ta "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş için duygu dolu anma gecesi!
Mamak'ta "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş için duygu dolu anma gecesi!
İçeriği Görüntüle

YENİ BAŞKAN KILIÇ'TAN İLK MESAJLAR: "MESLEĞİMİZİN SAYGINLIĞINI ARTIRACAĞIZ"

Genel Kurul sonrası yaptığı ilk açıklamada, yeni Başkan Mehmet Fatih Kılıç, derneğin köklü geçmişine ve geleceğe dair misyonuna vurgu yaptı. Kılıç'ın yeni dönem hedeflerini özetlediği konuşmasından satır başları şöyle:

"Türk PDR Derneği’nin en büyük gücü, toplumumuzun karşı karşıya kaldığı sosyal sorunlara çözüm üretecek bilgi, beceri ve donanıma sahip olan psikolojik danışman meslektaşlarımızdır. Bugün ortaya çıkan birlik ve dayanışma tablosu, mesleğimizin geleceği adına bizlere umut vermektedir."

"Yeni dönemde mesleğimizin saygınlığını artırmak, meslektaşlarımızın haklarını savunmak ve ülkemizde psikolojik danışma hizmetlerinin niteliğini yükseltmek için kararlılıkla çalışacağız."

Kılıç, yeni dönemde de meslek ilkeleri doğrultusunda, sağlıktan sosyal hizmete, eğitimden istihdama kadar geniş bir yelpazede, toplum yararına nitelikli çalışmalar üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ