Turizm Mağdurları Koruma Derneği 9 Şubat Pazar günü, devre mülk mağdurlarıyla Ankara'da buluşuyor. Dernek, başkentteki mağdurlarla bir araya gelerek önemli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirerek,mağdurlara yönelik çözüm önerilerini dile getirecek.

MÜLK MAĞDURİYETİNE DAİR KAPSAMLI BİLGİ VERİLECEK

Mamak Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde yarın, 14:00’te düzenlenecek etkinlikte, Dernek Başkanı Yavuz Selim Toklu katılımcılara devre mülk mağduriyetine dair kapsamlı bilgiler verecek.

Toklu, toplantıda devre mülk nedir? Devre mülk mağduriyeti süreci nasıl oluştu? Dolandırıcı firmalar kimler? Dava nasıl açılır? Güncel değer nedir? gibi konuları detaylı bir şekilde ele alacak. Ayrıca, kazanılan davalar, dolandırıcı firmalara yönelik yapılan operasyonlar ve Derneğin bu süreçteki farkı hakkında da bilgi paylaşılacak.

Turizm Mağdurları Koruma Derneği, Mağdurlarla Ankara'da Buluşacak (1)

TBMM'de kavga çıktı: Elindeki kolonyayı fırlattı TBMM'de kavga çıktı: Elindeki kolonyayı fırlattı

Toplantıya, Ankara ve çevresinde devre mülk mağduriyeti yaşayanların katılması bekleniyor. Dernek yetkilileri, özellikle Ankara'nın bazı termal kaynaklara sahip ilçelerinde mağduriyetlerin yoğunlaştığını vurguladı. Türkiye genelinde 3 milyon devre mülk mağdurunun olduğu belirtilerek, bu konunun öneminin altı çizildi.

9 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ 

Dernek Başkanı Yavuz Selim Toklu, ayrıca basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, mağdurlara yönelik çözüm önerilerini dile getirecek. 

Kaynak: Haber Merkezi