Ankara’nın Akyurt ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Timurhan Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında tarlada çapalama yapan 73 yaşındaki N.A., sırtında aniden hissettiği yanma ve ağrı şikâyetiyle Akyurt Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan muayene sonucu kadının sırtına yorgun bir merminin isabet ettiği tespit edildi.
HASTANEYE KALDIRILDI
Durumu ağır olmayan ancak müdahale edilmesi gereken yaşlı kadın, tedavisinin devamı için Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Olayın ardından harekete geçen Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan soruşturma sonucunda, aynı saatlerde Büğdüz Mahallesi’nde düğün hazırlığı yapan H.H.R. isimli bir şahsın, ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş açtığı belirlendi.
Tabancaya el konulurken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.