Ankara'nın kalabalık semtlerinden olan Saimekadın'da, sabah saatlerinde Dikimevine uzanan yolda oluşan metrelerce araç kuyruğu vatandaşları tedirgin etti. İlk başta bir kaza olduğunu düşünen sürücüler, yolunda sonunda trafik ışıklarında trafik polislerini görünce olayı anlama fırsatı buldular.

Saimekadın'da Trafik Çilesi Kaza Var Sanıldı Ama Aslında... (1)

KORNA İLE TEPKİ GÖSTERDİLER

Polatlı Postası’ndan, BİK Ankara Bölge Müdürü Güngör’e hayırlı olsun ziyareti
Polatlı Postası’ndan, BİK Ankara Bölge Müdürü Güngör’e hayırlı olsun ziyareti
İçeriği Görüntüle

Sürücüler yolun sonundaki trafik ışıklarının devrede olmasına rağmen, sürücülerin ışıklara değil, trafik polislerinin işaretlerine göre hareket etmek zorunda kalmalarına kornaya basarak tepki gösterdi.

Ankara'da son zamanlarda sık sık meydana gelen trafik çilesine henüz bir çare bulunamadı. Trafik polislerinin trafiği rahatlatmak için görevlendirilsede bu duruma engel olamıyorlar. Artan araç sayısı nedeniyle metrelerce uzayan araç kuyruğu oluşuyor. Vatandaşlar, sabah saatlerinde ışıklara uymak yerine polisin işaretine göre hareket etmenin trafiği daha da yavaşlattığını ve çekilmez hale getirdiğini belirtti.

Saimekadın'da Trafik Çilesi Kaza Var Sanıldı Ama Aslında... (2)

Ankara'da özellikle pik saatlerde yaşanan bu tür trafik sıkışıklıkları insanları canından bezdiriyor. Saimekadın'da yaşanan bu olay, Başkent'teki trafik sorununun acil ve kalıcı çözümler gerektirdiğini bir kez daha ortaya koydu.

Muhabir: ÖMER YILDIZCI