Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Göztepe’yi Osimhen, Sara ve Icardi'nin golleriyle 3-1 yenen Galatasaray, hem puanını yükseltti hem de zirve yarışındaki üstünlüğünü pekiştirdi. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da en hazır takımlardan biri olduğunu söyledi.

HER MAÇA AYRI BAKIYORLAR

Dilmen, sarı-kırmızılıların oyun disiplini ve profesyonellik anlayışını, Fenerbahçe gibi diğer kulüplerden ayıran en önemli fark olarak nitelendirdi. “O kadar güç farkı oldu ki, Fenerbahçe elinden gelen her şeyi yapmasına rağmen Galatasaray’ı yakalayamıyor. Bugün maçı izliyorsunuz, ‘Acaba Göztepe Galatasaray’a rakip olabilir mi?’ diyorsunuz. Tabii ki Göztepe’nin 10 kişi kalması da önemli ama Galatasaray buna rağmen baskıya devam ediyor” dedi.

Juventus’ta Igor Tudor dönemi sona erdi
Juventus’ta Igor Tudor dönemi sona erdi
İçeriği Görüntüle

Ünlü yorumcu, Galatasaray’ın maçlara maç maç odaklandığını ve her karşılaşmaya ayrı konsantrasyonla çıktığını belirtti. Dilmen, “Osimhen’e, Torreira’ya, Sánchez’e sorsanız ‘İki hafta sonra kimle oynuyorsunuz?’ diye, futbolcuların yüzde 80’i bilmiyordur. Galatasaray her maça ayrı bakıyor ve bu da onları diğer kulüplerden ayırıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABERLER.COM