30 Ağustos Cumartesi günü Centilmen Bilardo Spor salonunda oynana yarı final ve final müsabakaları sonucunda ödüller sahiplerini buldu. Turnuvaya ilişkin konuşan Türkiye Bilardo Federasyonu 2.Kd. Bilardo Antrenörü ve Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Işık, “İlçemizde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Zafer Bayramı Bilardo Turnuvasının geçen haftadan itibaren Centilmen Bilardo Spor salonunda başladı, bu turnuvaya 24 sporcu katıldı ve yaklaşık 40 maç oynandı” ifadelerine yer verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 21-30 Ağustos tarihleri arasında yapılan bu turnuvada dereceye giren ilk 6 sporcuya çeşitli özel kupa ve ödüller verildi.

Polatlı’da Zafer Bayramı Bilardo Turnuvası Sona Erdi (2)

“BU SPORU İLÇEMİZDE YAYMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ödül töreninde bir konuşma yapan Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Işık, "Dernek olarak her yıl geleneksel olarak bu şampiyonayı düzenliyoruz. İlçemizde 24 sporcumuzun katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde 3 bant bilardo turnuvası düzenledik. Dernek olarak bağımlılıkla mücadelede gençlerimiz için sporun önemini biliyoruz. Turnuva 21-30 Ağustos tarihleri arasında burada Centilmen Bilardo Spor salonunda oynandı. İlk tur maçları beş gün sürdü. Dernek olarak her türlü bağımlılıkla mücadele için bu sporu ilçemize yaymaya çalışıyoruz ve bunu başaracağız. Bugün burada final maçlarını izledik. Turnuvamıza destek veren Polatlı Şehit Aileleri Hizmet Derneğine ve Bilardo Salonumuza, turnuvada yarışan olan tüm sporculara teşekkür ediyorum. Son olarak bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize en içten saygı, sevgi ve minnet duygularımızı sunuyorum" diye konuştu.

Ankara yolunda bayramı aratmayan görüntü
Ankara yolunda bayramı aratmayan görüntü
İçeriği Görüntüle

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Turnuvada dereceye giren birinci Volkan Çevik’e ödülünü Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Işık, ikinci Yasin Nişli’ye Polatlı Şehit Aileleri Hizmet Derneği Başkanı Savaş Dinçer, üçüncü Mustafa Günay’a Centilmen Bilardo Spor salonu sahibi Atilla Eker, dördüncü Kerem Güler’e Gazeteci Aysun Yılmaz Benli ve beşinci Kasım Atilla ve Altıncı Serkan Tiryaki’ye Centilmen Bilardo Spor salonu müdürü Taner Eker ödüllerini verdi. Ayrıca tüm sporculara Atatürk posteri hediye edildi.

Muhabir: BEHRAM CANPOLAT