Polatlı Lokantacılar, Kahveciler ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Hıdır Çavuş’un babası Mustafa Çavuş, 91 yaşında hayatını kaybetti. İlçe halkı, Çavuş ailesini bu acılı günde yalnız bırakmadı.
Polatlı, sevilen isimlerden biri olan Mustafa Çavuş’un vefatıyla büyük üzüntü yaşadı. 91 yaşında hayatını kaybeden Çavuş için Çarşı Camii’nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum, Kargalı Mahallesi Mezarlığı’na dualarla defnedildi.
MÜRSEL YILDIZKAYA KATILDI
Cenaze törenine; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ANKESOB Başkan Yardımcısı Muhittin Köksal, ilçe genelindeki kooperatif başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf odası başkanları, Çavuş ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cami avlusunda uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, Çavuş ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. İlçede iz bırakan bir isim olarak anılan Mustafa Çavuş’un vefatı, Polatlı’da derin bir hüzne yol açtı.
Polatlı Postası olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.