Polatlı Zafer Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden farklı etkinliklerle kutladı. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinlikle veliler ve öğrenciler doyasıya eğlendi.
POALTLI ZAFER ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİLER
Beden Eğitimi Zümresi'nin koordinasyonunda düzenlenen çeşitli yarışmalar, çocukların eğlenmesini sağladı. Minik öğrenciler, fiziksel yeteneklerini sergilerken hem de arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşadılar.
DONDURMA DAĞITILDI
Zeliha öğretmenin önderliğinde öğrencilerin seslendirdiği şarkılar bayram atmosferini daha da güzelleştirdi. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Bayram dolayısıyla tüm çocuklara dondurma dağıtılarak yüzleri güldürüldü. Ayrıca, ilçede düzenlenen resim yarışmasında birincilik elde eden Melek Erdoğan'a da okulda özel madalya takıldı.
Polatlı Zafer Ortaokulu'nda 23 Nisan kutlamalarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür edildi.