Polatlı Özel Ayyıldız İlkokulu'nda kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek için yapılan projeler meyvelerini vermeye başladı. Bir yıl boyunca gösterdikleri okuma performansıyla "Kitap Kurdu" unvanını kazanan iki 3. sınıf öğrencisi okul yönetimi ve aileleri tarafından tebrik edildi.
BİR YILDA 150 KİTAP OKUDULAR
Polatlı Özel Ayyıldız İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Alp Duhan Özütemiz ve Alperen Ceylan, bir yıl boyunca 150 kitap okuyarak "Kitap kurdu" olmayı başardılar. Okul yönetimi bu başarısından dolayı öğrencileri madalya ile ödüllendirdi.
Bu başarı ile birlikte öğrencilerin bilgiye olan merakını ve kitaplarla kurdukları bağı bir kez daha gözler önüne serdi. Polatlı Özel Ayyıldız İlkokulu, öğrencilerine okuma sevgisini aşılamanın gururunu yaşıyor.