Polatlı Müftülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 1–7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Polatlı KYK Erkek Yurdu'nda kalan öğrenciler, manevi danışmanları eşliğinde Müftü Selami Bayrakçi’yi makamında ziyaret ederek hafta dolayısıyla tebriklerini iletti.

Müftülük açıklamasında, ziyaretin Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamındaki etkinliklerden biri olarak gerçekleştiği belirtilirken, yapılan nazik ziyaret için teşekkür edildi.

Selami Bayrakçi 2

Açıklamada ayrıca öğrencilerin ilgi ve katılımının memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, cami hizmetlerine dikkat çekmek ve din görevlilerinin çalışmalarını takdir etmek amacıyla her yıl 1–7 Ekim tarihlerinde anılıyor. Polatlı Müftülüğü duyurusunda bu tür etkinliklerin toplum ile dinî kurumlar arasındaki bağları güçlendirmeye hizmet ettiği vurgulandı.

Mamak'ta hem ağaçlar hem de gönüller ısınıyor!
Mamak'ta hem ağaçlar hem de gönüller ısınıyor!
İçeriği Görüntüle

Selami Bayrakçi 3

Muhabir: BEHRAM CANPOLAT