Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılarak yoğun ilgi gösterdi. Her biri farklı bir bakış açısı ve teknikle hazırlanan çalışmalar; doğa, portre, soyut anlatım ve toplumsal temalar gibi geniş bir yelpazede sunulurken, ziyaretçilerin hayranlığını kazandı.

Polatlı Atatürk Anadolu Lisesi’nden 200 Eserlik Sanat Sergisi2

Görsel Sanatlar öğretmenleri Hilal Müvezzi ve Sümeyra Şahan’ın rehberliğinde çalışan öğrenciler, hayal gücü ve emeğin birleşiminden doğan 200 eseri sanatseverlerle buluşturdu. Eserlerin çoğu, öğrencilerin derslerde edindikleri bilgileri bireysel yorumlarla harmanlayarak oluşturduğu çalışmalar olarak öne çıktı.

Serginin açılışında, sanatın öğrencilerin kişisel gelişiminde ve toplumsal duyarlılığında oynadığı rol vurgulandı. Katılımcılar, etkinliğin yalnızca bir sergi değil; aynı zamanda öğrencilerin özgüvenini, hayal gücünü ve yaratıcı potansiyelini yansıtan değerli bir platform olduğuna dikkat çekti.

Polatlı Atatürk Anadolu Lisesi’nden 200 Eserlik Sanat Sergisi1

Sanat dolu bu etkinliğe müzik de eşlik etti. Müzik Öğretmeni Merve Doğan ve okul korosu, gerçekleştirdikleri dinletiyle izleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi sundu.

Ankara'da "6 Haziran Diyetisyenler Günü" kutlandı
Ankara'da "6 Haziran Diyetisyenler Günü" kutlandı
İçeriği Görüntüle

Ziyaretçilerine sanat dolu anlar yaşatan sergi, önümüzdeki haftaya kadar ziyarete açık olacak. Genç sanatçıların renklerle, çizgilerle ve sembollerle kurduğu bu evrensel dil, sanatseverleri bekliyor.

Muhabir: BÜŞRA ÇİNKAYA DOĞAN