TFF 3. Lig 1. Grup’ta Etimesgutspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Polatlı 1926 SK, zaferi akşam yemeğinde kutladı. Çorluspor 1947 maçı hazırlıklarını sürdüren ekipte, Teknik Direktör Hakan Yılmaz, “Galibiyet önemli ama lig uzun bir maraton” ifadelerini kullandı.

AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİNDİ

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Polatlı 1926 SK, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Etimesgutspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti. Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılan Polatlı ekibi, galibiyetin ardından moral yemeğinde bir araya geldi.

"BİZ HER MAÇIN AYRI BİR FİNAL OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, elde edilen galibiyetin önemine değinirken, takımın rehavete kapılmaması gerektiğini vurguladı. Yılmaz, “İlk iki maçta yaşadığımız kayıplar ligden düştüğümüz anlamına gelmiyordu. Aynı şekilde bu galibiyetle de şampiyon olmadık. Bu uzun bir maraton ve biz her maçın ayrı bir final olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta Çorluspor 1947 ile karşılaşacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, bu maçın Etimesgut karşılaşmasından daha az zorlu olmayacağını belirterek, “Grubun güçlü ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Tüm ciddiyetimizle hazırlanıyoruz” dedi.

Melih Gökçek’in operasyondan haberi var mıydı? O paylaşım kafaları karıştırdı!
Melih Gökçek’in operasyondan haberi var mıydı? O paylaşım kafaları karıştırdı!
İçeriği Görüntüle

Polatlı 1926 Sk, Etimesgutspor Galibiyetini Kutladı (1)

ÇORLUSPOR İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Polatlı 1926 SK, 27 Eylül 2025 Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak Çorluspor 1947 mücadelesi için hazırlıklarına başladı. Takım, ısınma, kondisyon ve pas çalışmalarına odaklanarak zorlu deplasmana hazır hale gelmeye çalışıyor.

Muhabir: ZEYNEP ÇİÇEK PAMUK