Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir kahvehaneye düzenlenen kumar operasyonunda görev yapan polis memuru Sinan Doğan, bir anda fenalaştı. Olay, 27 Haziran Cuma günü Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan Yurttaşlar Kahvehanesi’nde meydana geldi. Kumar oynandığı ihbarı üzerine olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, iş yerinde gerekli işlemleri yürütmeye başladı. Ancak bu sırada görevli polis memuru 35 yaşındaki Sinan Doğan aniden fenalaşarak yere yığıldı.
GÖREVİ BAŞINDA BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Doğan, 5 Ocak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen polis memuru, daha sonra Adana Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Bir haftadır yoğun bakımda tedavi altında olan Doğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün saat 05.00 sıralarında yaşamını yitirdi.
MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
2013 yılından bu yana polis teşkilatında görev yapan ve evli, 2 çocuk babası olan Sinan Doğan’ın cenazesi, memleketi Osmaniye’de Kışla Mahalle Mezarlığı’na defnedilecek. Adana Emniyet Müdürlüğü, yayımladığı taziye mesajında Doğan için Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.