Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da, takımın defansif orta sahası Lucas Torreira'nın son haftalardaki gol yollarındaki etkinliği spor gündemine oturdu. Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-1 yendiği maç sonrası Kontraspor Youtube kanalında mücadeleyi yorumlayan Nihat Kahveci, Uruguaylı oyuncunun bu performansını hayretle karşıladığını dile getirdi.
Nihat Kahveci, Galatasaray'ın golcülerinin (Icardi, Osimhen) performansından bahsettikten sonra sözü Lucas Torreira'ya getirdi. Uruguaylı orta sahanın son haftalardaki gol sayısına vurgu yapan Kahveci, "Ama senin 6 numaran 6 maçta 5 gol atıyor ya. Torreira, kalk git ya valla bırak futbolu, yeter. 6 maçta 5 gol olmaz ya" ifadeleriyle şaşkınlığını ve beğenisini dile getirdi.
Kahveci, sözlerinin devamında ironi yaptığını belirterek, "Haddini bil, ironi yapıyorum. Hakaret etmiyorum, haddini bil derken" şeklinde bir açıklık getirdi. Deneyimli yorumcu, Torreira'nın asıl görevinin 6 numara pozisyonunda top kapmak, mücadele etmek, al-ver yapmak ve topları Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün gibi hücum oyuncularına aktarmak olduğunu hatırlattı. Ancak bir defansif orta sahanın 6 maçta 5 gol atmasının sıra dışı bir durum olduğunu vurguladı.