Ankara'da duyarsızlığın görüntüsü!
Ankara'da duyarsızlığın görüntüsü!
İçeriği Görüntüle

Başkent Ankara'da, duyanları şaşkına çeviren bir kaza yaşandı. D-140 Karayolu üzerinde meydana gelen olayda, bir kamyonun seyir halindeyken açılan dorsesi, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

KAZA NASIL OLDU? SEYİR HALİNDEYKEN AÇILAN DAMPER FACİAYA YOL AÇTI

Alınan bilgilere göre kaza, Nallıhan'ın Çayırhan Mahallesi mevkiinde şu şekilde gelişti:

  1. Beypazarı yönüne giden bir kamyonun, henüz bilinmeyen bir nedenle seyir halindeyken damperi (dorsesi) aniden açıldı.

  2. Havaya kalkan damper, yol kenarında bulunan kömür madeni işletmesine ait kömür taşıma bandına büyük bir gürültüyle çarptı.

  3. Bu sırada, kamyonun hemen arkasından gelen bir otomobil de, aniden yavaşlayan kamyona arkadan çarptı.

TOPLAM 5 KİŞİ YARALANDI

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, iki araçta bulunan toplam 5 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Jandarma ekipleri, kaza sonrası D-140 Karayolu'nda başka bir kazanın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: İHA